Landelijk inloopspreekuur

 

Na het ontstaan van de woekerpolisaffaire werd ons kantoor landelijk bekend via het VARA-programma Kassa (November 2010). Vanaf dat moment hebben wij landelijk spreekuren ingericht, zodat gedupeerden gemakkelijk van onze dienstverlening gebruik kunnen maken. Inmiddels weten de bezoekers ons ook voor alle andere financiële adviezen op tijdens deze spreekuren te vinden.

Over de woekerpolissen:

Er zijn 7 miljoen bezitters van woekerpolissen.

Deze polishouders worden maandelijks bestolen door de verzekeraars die maar voortgaan met het inhouden van buitenproportionele kosten. Ons standpunt is dat de onduidelijke compensatieregeling de polishouders in slaap sussen. Laat dat u niet gebeuren.
Bekijk hier onze bijdrage aan de Kassa uitzending van de VARA over de compensatie van woekerpolissen

Het landelijk inloopspreekuur is een vrijblijvende kennismaking met ons kantoor. Doel is inventarisatie van uw situatie, Wij kijken samen met u naar uw financiële huishouding en geven advies hoe deze zo voordelig mogelijk en goed in te richten. “Wij zitten op uw portemonnee”, is ons devies.

U kunt bellen met Chantal of Kees voor een afspraak.

Wij houden maandelijks een vrijblijvend inloopspreekuur per provincie. U kunt bellen met Chantal of Kees of het contactformulier op de site invullen. U wordt dan ruim op tijd uitgenodigd voor het spreekuur in uw provincie.

De komende periode hebben wij de volgende spreekuren:

2019:
Dinsdag 8 januari 2019:   De Wouse Tol te Bergen op Zoom
Dinsdag 15 januari 2019:  Hotel Princeville te Breda
Dinsdag 22 januari 2019: Hotel Breukelen
Dinsdag 29 januari 2019: Hotel Akersloot
Dinsdag 5 februari 2019: Hotel Drachten
Dinsdag 12 februari 2019: Hotel Arnhem

Wij vragen u vriendelijk om contact op te nemen als u het spreekuur wenst te bezoeken.

Werkwijze spreekuur:
Inventarisatie persoonlijke situatie. Alleen bij een volledig beeld van uw inkomsten positie nu en in de pensioensituatie, bij overlijden en arbeidsongeschiktheid kunnen wij een advies uitbrengen. Tijdens het spreekuur krijgt u dit advies mondeling. Voor een compleet overzicht vragen wij u de stukken mee te nemen zoals genoemd in de checklist.

Na het spreekuur kunt u ons opdracht geven het advies op papier uit te werken zodat u dat thuis rustig kunt nalezen en bespreken met het thuisfront. De kosten hiervan zijn €75,-. U krijgt ook een indicatie van de kosten als wij de uitvoering van het advies ter hand nemen.