Diensten

Soms weet je gewoon: dit gaat mijn leven veranderen. Oftewel de “life events”.

Meestal gaat het om mooie gebeurtenissen (trouwen, een huis kopen of verkopen, eindelijk voor jezelf beginnen) soms ook om minder leuke gebeurtenissen (scheiding, ontslag en overlijden). Impactvol zijn ze altijd. Wel zo fijn als je dan iemand kunt bellen die de financiële kant voor jou op een rijtje zet en weet welke beslissingen en stappen je moet nemen. Onze klanten bellen ons vaak als eerste en daar zijn we best een beetje trots op.


Hypotheken
Wij helpen veel mensen met het vinden van een juiste hypotheekverstrekker dat is belangrijk want een bank moet bij je passen en er voor je zijn als dingen anders lopen dan gedacht. Een aantrekkelijke rente is dus niet het enige wat telt.

Wij leggen uit wat het verschil is tussen geldverstrekkers en waarom een partij met een hele lage rente vaak op de langere termijn toch nog de minst voordelig blijkt de te zijn. Wij kunnen bij alle aanbieders terecht maar ons eerste doel is een financiële partij te vinden die klantgericht denkt en handelt.

Met een hypotheek moet als leek niet zelf sleutelen. Er zitten teveel voetangels en klemmen op de weg. Ook een lopende hypotheek vraagt aandacht.

Ben je gepensioneerd en wil je een hypotheek om je huis op te eten of gewoon om duurzamer te gaan wonen? Bij ons ben je aan het juiste adres.


Beleggen en investeren

Wil je vermogen beleggen of investeren? Ook dan kunnen wij je helpen. We hebben ook ons eigen beleggingsportefeuille (laatste 8 jaar gemiddeld 7,2%).

Notaris
Het opmaken van een testament, het regelen van een erfenis en het tekenen van een samenlevingscontract: allemaal zaken waar je een notaris voor nodig hebt. Wij kunnen je koppelen aan een goede en betrouwbare notaris.

Een huis kopen of verkopen
Een belangrijke stap in je leven. Ineens is het zover! Zullen we? Maar hoe?Wij helpen je bij het invullen van dat gevoel. Wij kopen en verkopen al vele jaren samen met onze klanten hun huizen. Waarom: we zijn er goed in, hebben maar één belang en dat is jouw belang!
Wat zijn je mogelijkheden. Hoe gaan we dat huis kopen? We zorgen dat de risico’s als buurtonderzoek, technische gebreken en bestemmingsplannen in kaart worden gebracht. We bieden en kopen in, voorwaarden beoordelen en vervolgens regelen we de financiering.

Wij verkopen uw woning voor een vast bedrag van € 3.000 incl. btw en de bezichtigingen. Wanneer u zelf de bezichtigingen doet is het tarief € 2.500 incl. btw.
Voor dit tarief ontvangt u:
– waardebepaling van de woning;
– fotorapportage van de woning;
– verkoopbrochure van de woning;
– plaatsing op Funda.nl;
– onderhandelingen met geïnteresseerde kopers;
– opstellen van de koopovereenkomst.

Aankopen van een woning
Voor onze klanten kopen wij ook woningen aan. Ons vaste tarief voor deze dienst bedraagt € 500 incl. btw. Als professioneel bedrijf neemt de makelaar ons bod serieus, u bent tenslotte bij ons bekent als klant en wij hebben uw financiën compleet in beeld.

Natuurlijk doen we nog veel meer: een greep uit onze specialisaties:
Huwelijk – kinderen – erfenis – echtscheiding  ontslag – starters – hypotheken – woekerpolissen, kortom we zijn er voor al je financiële vragen.

Meer over “life events“.

Meer informatie over onze dienstverlening vindt u hier in onze “Dienstenwijzer“.