Diensten

Soms weet je gewoon: dit gaat mijn leven veranderen. Oftewel de “life events”.

Meestal gaat het om mooie gebeurtenissen (trouwen, een huis kopen of verkopen, eindelijk voor jezelf beginnen) soms ook om minder leuke gebeurtenissen (scheiding, ontslag en overlijden). Impactvol zijn ze altijd. Wel zo fijn als je dan iemand kunt bellen die de financiële kant voor jou op een rijtje zet en weet welke beslissingen en stappen je moet nemen. Onze klanten bellen ons vaak als eerste en daar zijn we best een beetje trots op.


 

Hypotheken
Wij helpen veel mensen met het vinden van een juiste hypotheekverstrekker dat is belangrijk want een bank moet bij je passen en er voor je zijn als dingen anders lopen dan gedacht. Een aantrekkelijke rente is dus niet het enige wat telt.

 


Beleggen en investeren

Wil je vermogen beleggen of investeren? Ook dan kunnen wij je helpen. We hebben ook ons eigen beleggingsportefeuille (laatste 8 jaar gemiddeld 7,2%).

 

Notaris
Het opmaken van een testament, het regelen van een erfenis en het tekenen van een samenlevingscontract: allemaal zaken waar je een notaris voor nodig hebt. Wij kunnen je koppelen aan een goede en betrouwbare notaris.

 


Inloopspreekuur
Wil je vrijblijvend met ons kennismaken? Dat kan op een van onze inloopspreekuren. Deze spreekuren houden wij door het hele land. Wij lopen dan samen met jou door je financiële huishouding. Laat even weten op welke dag je wilt komen.
Ik wil graag meer info over de data en de plaatsen.

 

Natuurlijk doen we nog veel meer; een greep uit onze specialisaties:
Huwelijk – kinderen – erfenis – echtscheiding  ontslag – starters – hypotheken – woekerpolissen, kortom we zijn er voor al je financiële vragen.

Meer over “life events“.

 

Meer informatie over onze dienstverlening vindt u hier in onze “Dienstenwijzer“.