Wie wij zijn

Wij zijn er voor iedereen die wel wat advies kan gebruiken als het gaat om financiën.

Chantal Brouwer-van der Werff – Financieel planner en partner

Wij zijn niet geïnteresseerd in hoe groot je vermogen is, wel in de dromen die je hebt. Je helpen een weg te vinden in de wereld van banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen, daar zijn wij goed in. Wij bijten ons erin vast en gaan net zo lang door tot jij weet wat je wilt weten en komt waar je wilt zijn.
Ook goed om te weten: wij zijn al tientallen jaren volledig onafhankelijk.

Je kunt bij ons terecht voor alle financiële zaken. Zoals het beheer van je vermogen, het opstellen van huwelijkse voorwaarden of een testament. Maar ook als je bijvoorbeeld gaat emigreren, regelen wij de financiële zaken. Lees meer over al onze diensten. Fiscaal en notarieel advies

Over de grens
Onze klanten wonen veelal in Nederland, maar we geven ook advies aan mensen in bijvoorbeeld Frankrijk. Maar ook in de rest van Europa weten wij u te helpen.

Kees Boonstra – Financieel planner en partner

Onze werkwijze:

Verbinding, dat vinden wij belangrijk. Wie kan jou helpen je doel te bereiken? Soms is dat een bank, soms een product en soms ook gewoon een andere klant, want onze klanten helpen elkaar. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte match want pas dan kunnen we ergens aan bouwen. Wij werken dan ook samen met banken, verzekeraars en informele investeerders die precies weten wat wij willen. Wel zo efficiënt en vertrouwd.

Betrouwbaar
Wij staan onder toezicht van de AFM, beschikken natuurlijk over alle vergunningen en zijn aangesloten bij de Federatie Financiële Planners die met hun keurmerk voor vakkennis en integriteit instaan voor onze kwaliteit van dienstverlening. Een tuchtrechtregeling is onderdeel hiervan. Wij zijn tevens aangesloten bij het KIFID (klachteninstituut voor de financiële dienstverlening).

Transparant
Onze beloning is gebaseerd op een uurtarief of een vast vooraf overeengekomen bedrag. De eerste 15 minuten zijn vrij van kosten, wij maken een inventarisatie van uw situatie en kunnen op basis hiervan u voorzien van een goed advies. Na deze 15 minuten geldt ons uurtarief. Ons uurtarief is € 155,00 per uur, excl. btw (€ 187,50 incl. btw) Afhankelijk van het advies moeten wij wel of geen btw in rekening brengen. Dat is transparant en daar houden we van.

DVD Hypotheken