Wie wij zijn

Wij zijn er voor iedereen die wel wat advies kan gebruiken als het gaat om financiën.

Chantal Brouwer – van der Werff Directeur en partner

Wij zijn niet geïnteresseerd in hoe groot je vermogen is, wel in de dromen die je hebt. Je helpen een weg te vinden in de wereld van banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen, daar zijn wij goed in. Wij bijten ons erin vast en gaan net zo lang door tot jij weet wat je wilt weten en komt waar je wilt zijn.
Ook goed om te weten: wij zijn al tientallen jaren volledig onafhankelijk.

Je kunt bij ons terecht voor alle financiële zaken. Zoals het beheer van je vermogen, het opstellen van huwelijkse voorwaarden of een testament. Maar ook als je bijvoorbeeld gaat emigreren, regelen wij de financiële zaken. Lees meer over al onze diensten.

Over de grens
Onze klanten wonen veelal in Nederland, maar we geven ook advies aan mensen in bijvoorbeeld Frankrijk. Maar ook in de rest van Europa weten wij u te helpen.

Kees Boonstra – Financieel planner en partner

 

 

Betrouwbaar
Wij staan onder toezicht van de AFM, beschikken natuurlijk over alle vergunningen en zijn aangesloten bij de Federatie Financiële Planners die met hun keurmerk voor vakkennis en integriteit instaan voor onze kwaliteit van dienstverlening. Een tuchtrechtregeling is onderdeel hiervan. Wij zijn tevens aangesloten bij het KIFID (klachteninstituut voor de financiële dienstverlening).