Tarieven

Fiscaal en notarieel advies

Nalatenschap planning is een goede investering. Een goed testament is een document waarbij fiscale mogelijkheden optimaal samen gaat met wettelijk toegestane flexibiliteit. Dit toegepast op uw eigen wensen. Bij de meeste notariskantoren wordt een standaard testament gebruikt om invulling te geven aan uw wensen. Wij vinden dat een slechte investering. Voor een optimaal testamentontwerp waarbij de notaris en financieel planner samenwerken kunt u bij ons terrecht.

Oprichten van een vereniging, cooperatieve vereniging of B.V.

Binnen de vermogensplanning wordt er vaak gebruik gemaakt van een andere rechtsvorm. Bijvoorbeeld om aansprakelijkheden te regelen of om een deel van uw nalatenschap na te laten aan een familielid met een beperking. Ook voor de ondernemer kan er een moment komen dat de activiteiten niet meer passend zijn als eenmanszaak. Een groot vermogen kan als privé persoon fiscaal ook niet altijd voordelig uitpakken. De financieel planner is de adviseur die daarin de weg kent en u naar de juiste rechtsvorm leidt.

Mediation

Wij helpen onze klanten met mediation. Zowel bij een echtscheiding als bij zakelijke conflicten kunt u ons inschakelen. Een mediator die ook het financieel en fiscaal landschap overziet is een efficiënte partner om samen goed uit een conflict te komen.